Airconditioning Systemen

Gegarandeerd een systeem op UW maat

Split Systemen

De nieuwste generatie compacte split airconditioners die uit een binnen- en buitentoestel bestaan, zijn eenvoudig te plaatsen en zorgen voor koeling, filtering, ontvochtiging en verwarming. De inverterreeksen maken daarbij gebruik van toerenregeling van de compressor. Waardoor het verbruik tot 30% lager wordt.

Bekijk hier onze verschillende soorten binnentoestellen:

Wandmodellen

De wandmodellen vallen vooral op door hun geringe hoogte, waardoor ze praktisch overal gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd zonder veel muuroppervlakte in beslag te nemen.

Door het geringe gewicht kan dit toestel op iedere type muur geplaatst worden. Deze toestellen beschikken natuurlijk over een autoswing-functie om zo een gelijke verdeling van de luchtstroom te bekomen. Het toestel is tevens onderhoudsvriendelijk opgebouwd en de filters zijn op een eenvoudige manier verwijderbaar en te reinigen.

 Airco Wandmodel Airco Wandmodel Airco Wandmodel

Vloermodellen

Onze nieuwde vloermodellen hebben een slanke vormgeving waardoor ze weinig vloeroppervlakte in beslag nemen. In het nieuw ontwerp werd speciaal aandacht besteed aan een stille werking en een kleiner gewicht. Dit laatste vergemakkelijkt vooral de installatie. Tevens kan de filter op een eenvoudige manier gereinigd worden. Deze filter is zoals bij alle toestellen van het "lange-levensduur"-type en moet slechts vervangen worden na 2500 werkingsuren.

 Airco Vloermodel Airco Vloermodel

Plafond onderbouw

De plafond-onderbouwmodellen zijn ideaal voor lokalen waar er geen plaats is voor een vals plafond om een inbouw-cassette of kanaalmodel te installeren.

Deze toestellen ogen heel wat eleganter dan hun voorgangers en hebben een nog stillere werking. Om het comfort te verhogen beschikken ze ook over een autoswing-functie. Hierdoor wordt de geklimatiseerde lucht evenredig verdeeld in het lokaal. De installatietijd van deze toestellen werd met 30% gereduceerd.

 Airco Plafond Ondermodel Airco Plafond Ondermodel

Plafond inbouw

Deze airco's zijn speciaal ontworpen voor klimaatbeheersing in situaties waar de ruimte voor installatie beperkt is en waar een airconditioner onopvallend aanwezig dient te zijn.

Voor kantoren, restaurants en winkels is het cassettesysteem een uitstekend alternatief. Het cassettemodel wordt grotendeels in het plafond geïntegreerd. Het gedeelte dat zichtbaar blijft, het decoratiepaneel, heeft een slanke en moderne vormgeving.

Dankzij het vierzijdig uitblaassysteem wordt een effectieve luchtverdeling gegarandeerd terwijl de werking geruisloos blijft. Door gebruik te maken van een extra uitblaaskanaal kan tevens een aangrenzende kleine ruimte worden geconditioneerd.

 Airco Plafond Inbouwmodel Airco Plafond Inbouwmodel Airco Plafond Inbouwmodel

Kanaalmodel

Deze toestellen worden keurig in het plafond geïntegreerd en vormen hierdoor geen storende factor in het interieur. Het enige dat eventueel zichtbaar is, zijn de roosters die in het plafond worden ingewerkt.

De afstand tussen de luchtin- en uitlaat is variabel dankzij de kanalen die er op maat worden aangesloten, waardoor deze modellen eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd en de geklimatiseerde lucht kan worden geleid naar de plaats waar koeling of verwarming het meest noodzakelijk is.

Het kanaalmodel is tevens ideaal voor het klimatiseren van ruimtes met een onregelmatige vorm zonder te veel binnentoestellen te gaan installeren. Soms wordt door de installateur nog een apart regelsysteem geïnstalleerd om zo meerdere lokalen van een kleine oppervlakte te gaan koelen/verwarmen met één enkel toestel.

 Airco Kanaalmodel Airco Kanaalmodel Airco Kanaalmodel

Multi Split Systemen

Dankzij multi split systemen kan u meerdere binnentoestellen inzetten. Er kunnen tot 8 binnentoestellen thermisch gevoed worden door het centrale buitendeel en elk binnendeel kan u apart bedienen en instellen. Lees hieronder de overige voordelen:

 • een minimum aantal buitentoestellen
 • een aanzienlijke kostenbesparing
 • inverter systemen leveren een energiereductie van circa 30% ten opzichte van andere systemen. Dankzij deze frequentiesturing regelt het buitentoestel continu het toerental van de compressor, waardoor het energieverbruik (uw elektriciteitsrekening) aangepast wordt aan de vraag van ieder binnentoestel.
 • meestal voldoet 1 dakdoorvoer waardoor de kans op lekkage tot een minimum wordt beperkt.

Ijswaterkoeling

Comfort koeling of verwarming

Ijswatergroepen bieden een krachtige mogelijkheid om aan comfortkoeling te doen in grote gebouwen zoals winkels, hotels, restaurants,... Ze bieden u flexibiliteit en eenvoudige besturing. AIRLINE ijswatergroepen staan garant voor hun onovertroffen bedrijfszekerheid, kwaliteit, laag geluidsniveau, eenvoudig onderhoud en lage draaikosten.

Het ruime aanbod van lucht- en watergekoelde waterkoelers biedt u een unieke combinatie van optimale kracht en uiterst nauwkeurige temperatuurbeheersing en dit zowel in de commerciële als industriële processen. Door de huidige technieken van capaciteitsregeling d.m.v. semi-thermische monoschroefcompressoren verhogen we de draaitijd tot 40.000 uren.

Wilt u weten welk airco systeem het beste aan uw wensen voldoet? Neem dan snel contact op met het Airline team. Ze helpen u graag met het zoeken naar een duurzame, kostenefficiënte oplossing.

Maak nu een vrijblijvende afspraak!