VRF Systeem

Dit is een gamma met de meest hoogtechnologische technieken inzake airconditioning. Microprocessorgestuurde managementsystemen in combinatie met verse luchttoevoer maken verwarming en koelen via de aansluiting van maar liefst 32 binnengroepen op 1 buitengroep mogelijk.

Dankzij een VRF (Variable Refigerant Flow) systeem kan men probleemloos centrale beheersvoorzieningen toepassen; een energiezuinig, gemakkelijk te installeren, flexibel inzetbaar, bedrijfszeker en gebruiksvriendelijk systeem.

VRF-airconditioningsystemen worden met succes toegepast in kantoren, restaurants, bioscopen, ziekenhuizen, winkels, musea, universiteiten. Kortom op elke plaats waar een aangenaam werkklimaat bevorderlijk is voor individuele levensstijl en persoonlijk comfort.

Variable Refigerant Flow Systeem

Een VRF systeem is een flexibel airconditioningsysteem dat toepasbaar is in variƫrende gebouwenconfiguraties. Hierdoor kan men de vele uitdagingen aangaan die ontstaan zijn door de hedendaagse architectuur met hun innovatieve ontwerpen en intelligente functies en kan men tegemoetkomen aan de steeds strengere eisen van de gebruiker in verband met het comfortsgevoel.

VRF Systeem

De mogelijkheid iedere geconditioneerde zone te regelen, beperkt de energiekosten tot een absoluut minimum. Uitsluitend de ruimtes, welke vragen om koeling of verwarming, worden geklimatiseerd, terwijl de overige ruimtes uitgeschakeld zijn. Ieder binnentoestel bevat een elektronisch expansieventiel.
Hiermee is een capaciteitsregeling mogelijk tussen 25% en 100% die niet alleen bijdraagt tot een aanzienlijke energiebesparing, maar tevens zorgt voor een aangename uitblaastemperatuur. Zo wordt bij een constante luchtsnelheid en een gelijk blijvende luchthoeveelheid de uitblaastemperatuur continu aangepast aan de werkelijke behoefte, zodat de lokaaltemperatuur comfortabel en constant wordt gehouden.

Deze moderne invertertechnologie in combinatie met omkeerbare airconditioners maken de investering voor deze systemen nog meer rendabel naarmate deze apparatuur het hele jaar door gebruikt wordt. Rekening houdend met de buitentemperaturen die op onze breedtegraad gebruikelijk zijn, is dit systeem een perfecte oplossing.

Airline heeft al ruime ervaring opgebouwd bij het installeren van VRF Systemen. Ook voor uw project zijn wij de ideale partner. Vraag nu een vrijblijvende afspraak aan.