Luchtzuivering

Met 'n luchtreiniger ruikt 't frisser, is 't frisser.

Luchtzuivering

Vervuiling van de binnenlucht in bedrijven, kantoren, kantines en bijna alle ruimtes waar we verblijven, is jammer genoeg een veelvoorkomend verschijnsel. Er zijn ruim tweeduizend soorten luchtverontreinigingen waar we vaak mee te maken hebben.

Tabaksrook, een veelbesproken vervuiling, bevat bijvoorbeeld al meer dan zeshonderd giftige bestanddelen. Andere bronnen van vervuiling zijn onder andere huisstofmijt, pollen, insecticiden, oplos- en schoonmaakmiddelen en schimmelsporen. Organische en anorganische deeltjes en vluchtige organische verbindingen dragen tevens hun steentje bij aan de vervuiling van de binnenlucht.

Luchtzuivering

Om de kwaliteit van de binnenlucht te verbeteren is het plaatsen van een luchtreiniger essentieel. Airline brengt met een nieuwe serie luchtreinigers een revolutie in schone lucht op gang. Drie uitstekende technieken in één apparaat zuiveren de binnenlucht.

Een groot aantal schadelijke en onaangename stoffen wordt verwijderd; daaronder allergenen, bacteriën, virussen en geuren. De reinigers van AIRLINE houden de luchtkwaliteit in huis voortdurend in de gaten. Zo werken ze volautomatisch en fluisterstil aan een gezond binnenmilieu.

Wilt u meer info over luchtzuivering op uw maat? Neem dan vandaag nog contact op met Airline.