Referenties

We hebben onze systemen al geplaatst in honderden bedrijven, handelszaken, winkels en vrije beroepen... maar ook in residentiƫle toepassingen. U vindt hieronder een kleine selectie terug. Wilt u ook een optimale klimaatbeheersing in uw woning, winkel of kantoorruimte? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende offerte.

We halen graag het onderste uit de kan voor onze klanten. Daardoor ontvangen we regelmatig spontane reacties van tevreden klanten, zoals de volgende quotes:

"Mijn dank voor de correcte en voortreffelijk afgewerkte installatie, afgelopen week in onze kantoren. Professionele plaatsing op een zeer verzorgde wijze, een pluim voor jullie techniekers, ze hebben uitstekend werk geleverd. Hun netheid, flexibiliteit en initiatief zijn opmerkelijk!"
Dhr. Vastesaeger uit Affligem
"Als mensen iets af te keuren hebben, of kunnen reclameren, zijn ze er als de kippen bij ... Wel ... als 't goed is ... dan moet dat ook worden gezegd !!! Uw gasten hebben hier prima werk afgeleverd, proper, net en fijn afgewerkt !! Vakmensen, geef ze van ons een dikke pluim, want ze verdienen het !!
Groeten, Guido (Meerhout)"

1820 klanten op de kaart

Wilt u ook een zorgeloze installatie van uw klimaatbeheersingsysteem? Kies dan voor Airline en vraag vandaag nog uw persoonlijke offerte aan!