Residentiële toepassingen

Eten, winkelen en overnachten

In het juiste klimaat

Commerciële toepassingen

Boodschappen doen in een tochtige winkel? Dineren in een muf restaurant? Overnachten in een benauwde hotelkamer? Airconditioning is een onmisbaar onderdeel van de gastvrijheid die u uw klanten wilt bieden.

Een aangenaam klimaat in de zaak - koel in de zomer, behaaglijk in de winter en altijd frisse lucht - is net zo belangrijk als goed personeel, een geslaagde menukaart of een aansprekend assortiment. Met airconditioning realiseert u in elk seizoen het klimaat waarin uw klanten zich het prettigst voelen. En als uw klanten zich prettig voelen, blijven ze langer en komen ze graag nog eens terug.

Airline airconditioningsystemen zijn compact, fraai van design en fluisterstil. U kunt kiezen uit alleen koelende systemen en systemen met warmtepomp, al of niet voorzien van geïntegreerde ventilatie. Tevens kunt u kiezen uit modellen aan de wand, op de vloer en aan of in het plafond. Met deze laatste houdt u wand- en vloerruimte volledig vrij voor de inrichting van uw zaak.

Het Airline programma biedt diverse oplossingen voor zowel kleine restaurants als grotere winkels en zelfs complete hotels. Maak snel een vrijblijvende afspraak voor een studie van uw wensen en behoeften.