Airco in Beringen laten plaatsen - Airline BV

Airco in Beringen laten plaatsen

Wil je kwalitatieve airco in Beringen laten plaatsen? Vertrouw op de ervaring en vakkennis van Airline. Onze airco-installateurs zorgen ervoor dat je binnenklimaat het hele jaar door aangenaam is. Zowel thuis als in je bedrijf.

 

Gratis offerte op maat

Gecertificeerd airco-installateur in Beringen en omstreken

Vertrouwen op airco-installateur Airline in Beringen, da’s vertrouwen op meer dan 20 jaar ervaring en een grote passie voor klimaatbeheersing. In de voorbije twee decennia plaatsten we al airco-installaties over heel België, Nederland en zelfs tot ver in Duitsland. Onze erkende installateurs zijn bovendien allemaal houders van het RESCERT-certificaat. Dit getuigt enerzijds van hun vakkennis. Anderzijds maak jij dankzij dit certificaat ook aanspraak op de beschikbare premies.

Elke woning en elk bedrijf is anders. Daarom werken we bij Airline volledig op maat. Onze adviseurs komen bij jou in Beringen ter plaatse om je noden op vlak van klimaatbeheersing te onderzoeken. Vervolgens stellen wij een plan om maat van je binnenruimte(s) op. Of je nu airco, een warmtepomp, een luchtgordijn, of ventilatie laat plaatsen: we zorgen ervoor dat alles perfect functioneert en op elkaar is afgesteld. Zo geniet jij het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat.

Wil je trouwens helemaal zelfvoorzienend worden in je energie? Stuur dan je airco aan met zelfopgewekte elektriciteit van je zonnepanelen. Onze collega’s bij Solarline helpen je graag verder met een offerte op maat.

Ben je ook op zoek naar een betrouwbare installateur van sanitair en centrale verwarming? Bij onze partner Thijs-Moelans ben je aan het juiste adres.

17 ervaren medewerkers

Airline, dat is een hecht team vol ervaring en passie. Onze 17 medewerkers halen stuk voor stuk het onderste uit de kan en staan elke dag weer klaar om jouw leef- en werkomgeving zo aangenaam mogelijk te maken.

Ontdek de voordelen van airco van Airline

Interesse in airco in Beringen? Ontdek alle voordelen van de airco-installaties van Airline.

Klant aan het woord

Referenties

Review Widget

Vlotte verkoop en snelle plaatsing

Top service. Vlotte verkoop en snelle plaatsing. Wij zijn zeer tevreden!

~ Stanley

Puik en zuiver werk

Mogen wij jullie bij deze bedanken voor de goede zorg die jullie beide werknemers besteed hebben aan het plaatsen van onze airco’s. Zij hebben puik en zuiver werk afgeleverd, dat mag ook gezegd worden hé.

~ Freddy H.

Hasselt

Snelle actie

Zeer vriendelijke klantenservice en snelle actie op de problemen

~ Seetha Krishnan

Een pluim voor de verkoop én techniekers!

Bedankt voor de geleverde werken, we raden iedereen jullie firma aan!
Het werk werd snel, efficiënt en proper afgeleverd.
Daar de werken in 2017 (zonnepanelen en airco) zo goed mee gevallen waren, hebben we onlangs de 2de airco bijgeplaatst….

Bedankt en vooral een pluim voor de verkoop en de techniekers!

Blijf zo verder doen!!!

~ Dirk Gilis

Diepenbeek

Goed werk geleverd

Zonnepanelen van Solarline en airco’s van Airline laten installeren.
Goed advies van Marc gehad. Prijs was oké.
De mannen hebben allemaal lekker gewerkt en goed werk afgeleverd. Alles netjes opgeruimd en achtergelaten.
Super blij met het resultaat.

~ Niels Theuws

Kundig advies

4 unit multi-split airco laten installeren. Kundig advies, netjes op tijd, in 1 dag klaar, netjes achtergelaten, al onze wensen in acht genomen. Zeer tevreden.

~ Patrick Ratelband

Top firma

Top firma goede vakmannen en leveren snel proper werk af een dikke proficiat en communicatie met airline-airco ook heel vriendelijk en duidelijk ook een dikke proficiat een heel goede aanrader top firma 👍👍👍

~ Jan Genne

Geweldig mooi en netjes geïnstalleerd

Geweldig mooi en netjes geïnstalleerd. Toffe techniekers die rekening houden met onze wensen. En ons grondig hebben geïnformeerd over de werking ervan. Top, bedankt airlineteam.

~ Ronald Willekens

Mooi en proper afgewerkt

Heb door deze firma mijn zonnepanelen en 2 jaar later Airco laten installeren.
Alles tip top in orde! Mooi en proper afgewerkt.
Alles netjes achter gelaten.

Aanrader!

~ Stijn T.

Professionele firma met uitstekende service

Zeer professionele firma met een uitstekende service 👌🏼
Één voor één toppers van formaat!
Een absolute aanrader 🤩🔝

~ Marcia Bijnens