Ventilatie - Airline Limburg, Lommel

Ventilatie-installateur
voor alle sectoren

Behoud de perfecte luchtkwaliteit op kantoor, in uw handelszaak of hotel. Zo voelen uw medewerkers en klanten zich steeds op hun gemak.

Altijd verse en gezonde lucht

Waarom ventilatie installeren?

Schimmels door een te hoge luchtvochtigheid. Gezondheidsproblemen als astma en eczeem door verontreinigende stoffen. Concentratieverlies, energietekort, of slaperigheid door muffe en vervuilde lucht.

Allemaal problemen die u kan voorkomen door ventilatie te plaatsen in uw binnenruimte.  Een veeleisende wetgeving zorgt voor een hele uitdaging om ventilatie te voorzien die effectief én energiezuinig is. Onze ventilatie beantwoordt aan die hoge eisen.

Hebt u nog vragen over onze ventilatie?

Zuivere lucht en een aangename temperatuur

Combineer ventilatie met luchtgordijnen aan uw ingang om de zuivere en aangename luchtcirculatie binnen uw kantoor of handelszaak te houden. Een luchtgordijn zorgt er namelijk voor dat de binnenlucht niet ontsnapt, en dat er geen vuile en onaangename lucht van buiten naar binnen kan dringen.

Hoe werkt ventilatie?

Moderne ventilatiesystemen behouden een comfortabele temperatuur op het werk, en filteren vuiligheid en onaangename geuren uit de lucht. Wilt u weten hoe dit allemaal werkt? 

Hoeveel kost ventilatie?

Het kostenplaatje van een degelijk ventilatiesysteem gaat hand in hand met de capaciteit die u nodig hebt. Hoe groter de oppervlakte die u wilt ventileren, hoe meer units er nodig zijn. Wij stellen het beste ventilatiesysteem samen voor uw comfort.

Ventilatiesysteem op maat

Afhankelijk van de grootte van uw gebouw, of van het aantal ruimtes die u wilt ventileren, kan u kiezen voor één of meerdere binnenunits.

Hoeveel capaciteit u ook nodig hebt, of hoe uw systeem ook is opgebouwd, alles kan centraal geregeld worden met één algemeen bedieningspaneel. Zo stelt u steeds voor al uw ruimtes de juiste intensiteit van ventilatie in!

Ga voor bijna-energieneutraal

Oude gebouwen zijn zo gebouwd dat ze automatisch een goede luchtdoorstroming hebben. Denk bijvoorbeeld aan de vele ventilatiegaten die ze hebben. Deze gebouwen worden met andere woorden op een natuurlijke wijze geventileerd.

Moderne gebouwen, daarentegen, zijn zo goed geïsoleerd dat een modern elektrisch ventilatiesysteem vereist is. Dankzij de geavanceerde technologie in onze Airline ventilatie-apparatuur kan u uw gebouw en ruimtes op een efficiënte en zuinige manier verluchten. Zo creëert u een bijna-energieneutrale werkomgeving!

Klant aan het woord

Referenties

Review Widget

Kundig advies

4 unit multi-split airco laten installeren. Kundig advies, netjes op tijd, in 1 dag klaar, netjes achtergelaten, al onze wensen in acht genomen. Zeer tevreden.

~ Patrick Ratelband

Top firma

Top firma goede vakmannen en leveren snel proper werk af een dikke proficiat en communicatie met airline-airco ook heel vriendelijk en duidelijk ook een dikke proficiat een heel goede aanrader top firma 👍👍👍

~ Jan Genne

Geweldig mooi en netjes geïnstalleerd

Geweldig mooi en netjes geïnstalleerd. Toffe techniekers die rekening houden met onze wensen. En ons grondig hebben geïnformeerd over de werking ervan. Top, bedankt airlineteam.

~ Ronald Willekens

Mooi en proper afgewerkt

Heb door deze firma mijn zonnepanelen en 2 jaar later Airco laten installeren.
Alles tip top in orde! Mooi en proper afgewerkt.
Alles netjes achter gelaten.

Aanrader!

~ Stijn T.

Professionele firma met uitstekende service

Zeer professionele firma met een uitstekende service 👌🏼
Één voor één toppers van formaat!
Een absolute aanrader 🤩🔝

~ Marcia Bijnens

Vriendelijk, behulpzaam en stofvrij

De plaatsing is gebeurd door ervaren techniekers en werd zeer goed uitgevoerd. Zij waren tevens zeer vriendelijk en behulpzaam. Deze mensen hebben zeer goed werk geleverd en stofvrij, nochtans was het een hele klus met veel boorwerk en dergelijken.

Een dikke proficiat voor deze mensen.

~ Wendy en Frank

Zele

Prima service en topmateriaal

Prima service, fijn en vriendelijk team. Zeer tevreden van de apparaten! Top!

~ Glenn van der Looy

Professionele service en propere oplevering

Dag Marc, Stefaan,

Gezien ik gisterennamiddag zelf niet meer thuis was, dank ik via deze weg graag jullie 2 techniekers voor hun service en professionaliteit.

Ze hebben dat zeer proper opgeleverd!

Gr, Jef

~ Jef De Mulder

Meerhout

Correct en voortreffelijk afgewerkt

“Mijn dank voor de correcte en voortreffelijk afgewerkte installatie, afgelopen week in onze kantoren. Professionele plaatsing op een zeer verzorgde wijze, een pluim voor jullie techniekers!”

~ Dhr. Vastesaeger

Affligem

Top 👍

De eerste kennis making was super goed, fijne mensen en goed advies.

~ Danny Kerkhofs