Ventilatie - Airline Limburg, Lommel

Ventilatie-installateur
voor alle sectoren

Behoud de perfecte luchtkwaliteit op kantoor, in uw handelszaak of hotel. Zo voelen uw medewerkers en klanten zich steeds op hun gemak.

Altijd verse en gezonde lucht

Waarom ventilatie installeren?

Schimmels door een te hoge luchtvochtigheid. Gezondheidsproblemen als astma en eczeem door verontreinigende stoffen. Concentratieverlies, energietekort, of slaperigheid door muffe en vervuilde lucht.

Allemaal problemen die u kan voorkomen door ventilatie te plaatsen in uw binnenruimte.  Een veeleisende wetgeving zorgt voor een hele uitdaging om ventilatie te voorzien die effectief én energiezuinig is. Onze ventilatie beantwoordt aan die hoge eisen.

Hebt u nog vragen over onze ventilatie?

Zuivere lucht en een aangename temperatuur

Combineer ventilatie met luchtgordijnen aan uw ingang om de zuivere en aangename luchtcirculatie binnen uw kantoor of handelszaak te houden. Een luchtgordijn zorgt er namelijk voor dat de binnenlucht niet ontsnapt, en dat er geen vuile en onaangename lucht van buiten naar binnen kan dringen.

Hoe werkt ventilatie?

Moderne ventilatiesystemen behouden een comfortabele temperatuur op het werk, en filteren vuiligheid en onaangename geuren uit de lucht. Wilt u weten hoe dit allemaal werkt? 

Hoeveel kost ventilatie?

Het kostenplaatje van een degelijk ventilatiesysteem gaat hand in hand met de capaciteit die u nodig hebt. Hoe groter de oppervlakte die u wilt ventileren, hoe meer units er nodig zijn. Wij stellen het beste ventilatiesysteem samen voor uw comfort.

Ventilatiesysteem op maat

Afhankelijk van de grootte van uw gebouw, of van het aantal ruimtes die u wilt ventileren, kan u kiezen voor één of meerdere binnenunits.

Hoeveel capaciteit u ook nodig hebt, of hoe uw systeem ook is opgebouwd, alles kan centraal geregeld worden met één algemeen bedieningspaneel. Zo stelt u steeds voor al uw ruimtes de juiste intensiteit van ventilatie in!

Ga voor bijna-energieneutraal

Oude gebouwen zijn zo gebouwd dat ze automatisch een goede luchtdoorstroming hebben. Denk bijvoorbeeld aan de vele ventilatiegaten die ze hebben. Deze gebouwen worden met andere woorden op een natuurlijke wijze geventileerd.

Moderne gebouwen, daarentegen, zijn zo goed geïsoleerd dat een modern elektrisch ventilatiesysteem vereist is. Dankzij de geavanceerde technologie in onze Airline ventilatie-apparatuur kan u uw gebouw en ruimtes op een efficiënte en zuinige manier verluchten. Zo creëert u een bijna-energieneutrale werkomgeving!

Klant aan het woord

Referenties

Review Widget

Prima service en topmateriaal

Prima service, fijn en vriendelijk team. Zeer tevreden van de apparaten! Top!

~ Glenn van der Looy

Professionele service en propere oplevering

Dag Marc, Stefaan,

Gezien ik gisterennamiddag zelf niet meer thuis was, dank ik via deze weg graag jullie 2 techniekers voor hun service en professionaliteit.

Ze hebben dat zeer proper opgeleverd!

Gr, Jef

~ Jef De Mulder

Meerhout

Correct en voortreffelijk afgewerkt

“Mijn dank voor de correcte en voortreffelijk afgewerkte installatie, afgelopen week in onze kantoren. Professionele plaatsing op een zeer verzorgde wijze, een pluim voor jullie techniekers!”

~ Dhr. Vastesaeger uit Affligem

-

Top 👍

De eerste kennis making was super goed, fijne mensen en goed advies.

~ Danny Kerkhofs

een aanrader voor airco

Altijd vriendelijk en behulpzaam een goed team.. zeker een aanrader voor airco.

~ Walter Simons

Professionele houding en goede uitvoering

Graag hadden we een bedanking willen overmaken aan 2 collega’s van jullie bedrijf Airline.

We hebben niet de gewoonte om bedankingen te verzenden, maar deze uitzondering maken we graag door de professionele houding en uitvoering die we gekregen hebben.
Excuses dat we de namen niet meer weten, is een zwak punt van ons: één van de collega’s was een F1-liefhebber.

Bedankt beiden!

~ Werner en Sylvia

Pelt

Proper, net en fijn afgewerkt

Als mensen iets af te keuren hebben, of kunnen reclameren, zijn ze er als de kippen bij … Wel … als ‘t goed is … dan moet dat ook worden gezegd !!! Uw gasten hebben hier prima werk afgeleverd, proper, net en fijn afgewerkt !! Vakmensen, geef ze van ons een dikke pluim, want ze verdienen het !!

~ Guido

Meerhout

Snelle service

Zeer goede service na verkoop. Zijn snel ter plaatse bij panne en vriendelijk in de omgang.

~ Luc Huygens (Luchuy)

Topservice met topmaterialen

Zeer vriendelijke verkoper en erg deskundige plaatsers. Wij zijn heel tevreden!

~ Gijs Jansen

Kwaliteitatief, Professioneel en stipt

Reeds meerdere malen beroep gedaan op Airline en telkens correct en stipt geholpen.

~ Filip Van reeth