Ventilatie voor woning en bedrijf - Airline Limburg, Lommel

Ventilatie-installateur
voor alle sectoren

Behoud de perfecte luchtkwaliteit op kantoor, in uw handelszaak of hotel. Zo voelen uw medewerkers en klanten zich steeds op hun gemak.

Altijd verse en gezonde lucht

Een gezond huis of kantoor

Schimmels door een te hoge luchtvochtigheid. Gezondheidsproblemen als astma en eczeem door verontreinigende stoffen. Concentratieverlies, energietekort, of slaperigheid door muffe en vervuilde lucht.

Allemaal problemen die u kan voorkomen door ventilatie te plaatsen in uw binnenruimte.  Een veeleisende wetgeving zorgt voor een hele uitdaging om ventilatie te voorzien die effectief én energiezuinig is. Onze ventilatie beantwoordt aan die hoge eisen.

Hebt u nog vragen over onze ventilatie?

Zuivere lucht én een aangename temperatuur

Combineer ventilatie met luchtgordijnen aan uw ingang om de zuivere en aangename luchtcirculatie binnen uw kantoor of handelszaak te houden. Een luchtgordijn zorgt er namelijk voor dat de binnenlucht niet ontsnapt, en dat er geen vuile en onaangename lucht van buiten naar binnen kan dringen.

Hoe werkt ventilatie?

Moderne ventilatiesystemen behouden een comfortabele temperatuur op het werk, en filteren vuiligheid en onaangename geuren uit de lucht. Wilt u weten hoe dit allemaal werkt? 

Hoeveel kost ventilatie?

Het kostenplaatje van een degelijk ventilatiesysteem gaat hand in hand met de capaciteit die u nodig hebt. Hoe groter de oppervlakte die u wilt ventileren, hoe meer units er nodig zijn. Wij stellen het beste ventilatiesysteem samen voor uw comfort.

Ventilatiesysteem op maat

Afhankelijk van de grootte van uw gebouw, of van het aantal ruimtes die u wilt ventileren, kan u kiezen voor één of meerdere binnenunits. Bovendien zijn er verschillende soorten ventilatiesystemen. De bekendste zijn systeem C en systeem D.

Hoeveel capaciteit u ook nodig hebt, of hoe uw systeem ook is opgebouwd, alles kan centraal geregeld worden met één algemeen bedieningspaneel. Zo stelt u steeds voor al uw ruimtes de juiste intensiteit van ventilatie in!

Ga voor bijna-energieneutraal

Oude gebouwen zijn zo gebouwd dat ze automatisch een goede luchtdoorstroming hebben. Denk bijvoorbeeld aan de vele ventilatiegaten die ze hebben. Deze gebouwen worden met andere woorden op een natuurlijke wijze geventileerd.

Moderne gebouwen, daarentegen, zijn zo goed geïsoleerd dat een modern elektrisch ventilatiesysteem vereist is. Dankzij de geavanceerde technologie in onze Airline ventilatie-apparatuur kan je je gebouw en ruimtes op een efficiënte en zuinige manier verluchten. Zo creëer je een bijna-energieneutrale werkomgeving!

Klant aan het woord

Referenties

Review Widget

Vlotte verkoop en snelle plaatsing

Top service. Vlotte verkoop en snelle plaatsing. Wij zijn zeer tevreden!

~ Stanley

Puik en zuiver werk

Mogen wij jullie bij deze bedanken voor de goede zorg die jullie beide werknemers besteed hebben aan het plaatsen van onze airco’s. Zij hebben puik en zuiver werk afgeleverd, dat mag ook gezegd worden hé.

~ Freddy H.

Hasselt

Snelle actie

Zeer vriendelijke klantenservice en snelle actie op de problemen

~ Seetha Krishnan

Een pluim voor de verkoop én techniekers!

Bedankt voor de geleverde werken, we raden iedereen jullie firma aan!
Het werk werd snel, efficiënt en proper afgeleverd.
Daar de werken in 2017 (zonnepanelen en airco) zo goed mee gevallen waren, hebben we onlangs de 2de airco bijgeplaatst….

Bedankt en vooral een pluim voor de verkoop en de techniekers!

Blijf zo verder doen!!!

~ Dirk Gilis

Diepenbeek

Goed werk geleverd

Zonnepanelen van Solarline en airco’s van Airline laten installeren.
Goed advies van Marc gehad. Prijs was oké.
De mannen hebben allemaal lekker gewerkt en goed werk afgeleverd. Alles netjes opgeruimd en achtergelaten.
Super blij met het resultaat.

~ Niels Theuws

Kundig advies

4 unit multi-split airco laten installeren. Kundig advies, netjes op tijd, in 1 dag klaar, netjes achtergelaten, al onze wensen in acht genomen. Zeer tevreden.

~ Patrick Ratelband

Top firma

Top firma goede vakmannen en leveren snel proper werk af een dikke proficiat en communicatie met airline-airco ook heel vriendelijk en duidelijk ook een dikke proficiat een heel goede aanrader top firma 👍👍👍

~ Jan Genne

Geweldig mooi en netjes geïnstalleerd

Geweldig mooi en netjes geïnstalleerd. Toffe techniekers die rekening houden met onze wensen. En ons grondig hebben geïnformeerd over de werking ervan. Top, bedankt airlineteam.

~ Ronald Willekens

Mooi en proper afgewerkt

Heb door deze firma mijn zonnepanelen en 2 jaar later Airco laten installeren.
Alles tip top in orde! Mooi en proper afgewerkt.
Alles netjes achter gelaten.

Aanrader!

~ Stijn T.

Professionele firma met uitstekende service

Zeer professionele firma met een uitstekende service 👌🏼
Één voor één toppers van formaat!
Een absolute aanrader 🤩🔝

~ Marcia Bijnens