Airco op maat van uw leefomgeving - Airline Lommel, Limburg

Laat airco plaatsen voor een perfect binnenklimaat

Airco is er niet alleen voor in de zomer. Met airconditioning van Airline geniet u het hele jaar door van een aangenaam klimaat, gezonde lucht en een aangepaste temperatuur. Ontdek de talloze voordelen hieronder en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Airco of warmtepomp? Twee woorden voor hetzelfde apparaat

Airco is eigenlijk een lucht-luchtwarmtepomp en is ideaal als bijverwarming in uw woning. Zo kan u in de winter bijvoorbeeld uw slaapkamer extra bijverwarmen.

In zakelijke omgevingen kan het zelfs als hoofdverwarming dienen. In combinatie met luchtzakken of cassettes verwarmt u uw volledige kantoorruimte met een lucht-luchtwarmtepomp. In dat geval hebt u geen radiatoren meer nodig.

Denk al tijdens het (ver)bouwen aan airco

Bent u aan het bouwen of verbouwen, en wilt u binnenkort graag airco in uw woning? Wij helpen u alvast op weg. Bij een pre-airco-installatie leggen we de bekabeling al tijdens de bouw- of renovatiewerken. Zo bespaart u achteraf heel wat kosten.

Hoe werkt airco?

Airconditioning regelt de staat van de binnenlucht. Airco koelt of verwarmt de lucht, maar zorgt ook dat die ontvochtigd en gefilterd wordt. Wilt u meer weten over de werking van airco?

 

Zo werkt airco

Hoeveel verbruikt airco?

Airco is een stuk zuiniger dan velen denken. Wij leggen uit hoe u uw airco-verbruik berekent én kunt beperken.

Hoeveel kost airco?

De prijs van airconditioning hangt af van een aantal factoren, zoals het type airco, het merk, en de capaciteit die u nodig hebt. Hieronder vindt u meer informatie over de prijzen van onze aircosystemen.

Soorten airco-installaties

Naargelang de mogelijkheden bij u thuis of in uw zaak, biedt Airline als airco-installateur een aantal verschillende airconditioningsystemen en aircotoestellen aan.

Splitsystemen

1 binnentoestel aangesloten op 1 buitentoestel. Dit systeem is ideaal voor het koelen van één ruimte in je woning. Zoals je woonkamer of slaapkamer.

Splitsystemen

1 binnentoestel aangesloten op 1 buitentoestel. Dit systeem is ideaal voor het koelen van één ruimte in je woning. Zoals je woonkamer of slaapkamer.

Mulitisplitsystemen

Meerdere binnenunits aangesloten op 1 buitenunit. Met dit systeem koel je gemakkelijk verschillende ruimtes in je woning tegelijkertijd.

Mulitisplitsystemen

Meerdere binnenunits aangesloten op 1 buitenunit. Met dit systeem koel je gemakkelijk verschillende ruimtes in je woning tegelijkertijd.

VRF-systemen

De ruimtes in grotere gebouwen zoals kantoren, ziekenhuizen en hotels kunnen met dit systeem afzonderlijk gekoeld of verwarmd worden.

VRF-systemen

De ruimtes in grotere gebouwen zoals kantoren, ziekenhuizen en hotels kunnen met dit systeem afzonderlijk gekoeld of verwarmd worden.

Verschillende opstellingen van binnenunits

Naargelang uw behoeften en de benodigde capaciteit in uw ruimtes, installeren wij verschillende soorten binnenunits. Die binnenunits zijn gemakkelijk te combineren en te koppelen aan uw buitenunits.

Klant aan het woord

Referenties

Review Widget

Kundig advies

4 unit multi-split airco laten installeren. Kundig advies, netjes op tijd, in 1 dag klaar, netjes achtergelaten, al onze wensen in acht genomen. Zeer tevreden.

~ Patrick Ratelband

Top firma

Top firma goede vakmannen en leveren snel proper werk af een dikke proficiat en communicatie met airline-airco ook heel vriendelijk en duidelijk ook een dikke proficiat een heel goede aanrader top firma 👍👍👍

~ Jan Genne

Geweldig mooi en netjes geïnstalleerd

Geweldig mooi en netjes geïnstalleerd. Toffe techniekers die rekening houden met onze wensen. En ons grondig hebben geïnformeerd over de werking ervan. Top, bedankt airlineteam.

~ Ronald Willekens

Mooi en proper afgewerkt

Heb door deze firma mijn zonnepanelen en 2 jaar later Airco laten installeren.
Alles tip top in orde! Mooi en proper afgewerkt.
Alles netjes achter gelaten.

Aanrader!

~ Stijn T.

Professionele firma met uitstekende service

Zeer professionele firma met een uitstekende service 👌🏼
Één voor één toppers van formaat!
Een absolute aanrader 🤩🔝

~ Marcia Bijnens

Vriendelijk, behulpzaam en stofvrij

De plaatsing is gebeurd door ervaren techniekers en werd zeer goed uitgevoerd. Zij waren tevens zeer vriendelijk en behulpzaam. Deze mensen hebben zeer goed werk geleverd en stofvrij, nochtans was het een hele klus met veel boorwerk en dergelijken.

Een dikke proficiat voor deze mensen.

~ Wendy en Frank

Zele

Prima service en topmateriaal

Prima service, fijn en vriendelijk team. Zeer tevreden van de apparaten! Top!

~ Glenn van der Looy

Professionele service en propere oplevering

Dag Marc, Stefaan,

Gezien ik gisterennamiddag zelf niet meer thuis was, dank ik via deze weg graag jullie 2 techniekers voor hun service en professionaliteit.

Ze hebben dat zeer proper opgeleverd!

Gr, Jef

~ Jef De Mulder

Meerhout

Correct en voortreffelijk afgewerkt

“Mijn dank voor de correcte en voortreffelijk afgewerkte installatie, afgelopen week in onze kantoren. Professionele plaatsing op een zeer verzorgde wijze, een pluim voor jullie techniekers!”

~ Dhr. Vastesaeger

Affligem

Top 👍

De eerste kennis making was super goed, fijne mensen en goed advies.

~ Danny Kerkhofs