Airco op maat van je leefomgeving - Airline Lommel, Limburg

Laat airco plaatsen voor een perfect binnenklimaat

Airco is er niet alleen voor in de zomer. Met airconditioning van Airline geniet je het hele jaar door van een aangenaam klimaat, gezonde lucht en een aangepaste temperatuur. Ontdek de talloze voordelen hieronder en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Airco of warmtepomp? Twee woorden voor hetzelfde apparaat

Airco is eigenlijk een lucht-luchtwarmtepomp en is ideaal als bijverwarming in je woning. Zo kan je in de winter bijvoorbeeld je slaapkamer extra bijverwarmen.

In zakelijke omgevingen kan het zelfs als hoofdverwarming dienen. In combinatie met luchtzakken of cassettes verwarm je je volledige kantoorruimte met een lucht-luchtwarmtepomp. In dat geval heb je geen radiatoren meer nodig.

Denk al tijdens het (ver)bouwen aan airco

Ben je aan het bouwen of verbouwen, en wil je binnenkort graag airco in je woning? Wij helpen je alvast op weg. Bij een pre-airco-installatie leggen we de bekabeling al tijdens de bouw- of renovatiewerken. Je (nieuw)bouw is op die manier al voorbereid op een eventuele airco-installatie. En je bespaart achteraf heel wat kosten.

Hoe werkt airco?

Airconditioning regelt de staat van de binnenlucht. Airco koelt of verwarmt de lucht, maar zorgt ook dat die ontvochtigd en gefilterd wordt. Wil je meer weten over de werking van airco?

 

Zo werkt airco

Hoeveel verbruikt airco?

Airco is een stuk zuiniger dan velen denken. Wij leggen uit hoe je je airco-verbruik berekent én kunt beperken.

Hoeveel kost airco?

De prijs van airconditioning hangt af van een aantal factoren, zoals het type airco, het merk, en de capaciteit die je nodig hebt. Hieronder vind je meer informatie over de prijzen van onze aircosystemen.

Soorten airco-installaties

Naargelang de mogelijkheden bij je thuis of in je zaak, biedt Airline als airco-installateur een aantal verschillende airconditioningsystemen en aircotoestellen aan.

Splitsystemen

1 binnentoestel aangesloten op 1 buitentoestel. Dit systeem is ideaal voor het koelen van één ruimte in je woning. Zoals je woonkamer of slaapkamer.

Splitsystemen

1 binnentoestel aangesloten op 1 buitentoestel. Dit systeem is ideaal voor het koelen van één ruimte in je woning. Zoals je woonkamer of slaapkamer.

Mulitisplitsystemen

Meerdere binnenunits aangesloten op 1 buitenunit. Met dit systeem koel je gemakkelijk verschillende ruimtes in je woning tegelijkertijd.

Mulitisplitsystemen

Meerdere binnenunits aangesloten op 1 buitenunit. Met dit systeem koel je gemakkelijk verschillende ruimtes in je woning tegelijkertijd.

VRF-systemen

De ruimtes in grotere gebouwen zoals kantoren, ziekenhuizen en hotels kunnen met dit systeem afzonderlijk gekoeld of verwarmd worden.

VRF-systemen

De ruimtes in grotere gebouwen zoals kantoren, ziekenhuizen en hotels kunnen met dit systeem afzonderlijk gekoeld of verwarmd worden.

Verschillende opstellingen van binnenunits

Naargelang jouw behoeften en de benodigde capaciteit in je ruimtes, installeren wij verschillende soorten binnenunits. Die binnenunits zijn gemakkelijk te combineren en te koppelen aan uw buitenunits.

Airco kopen in 2024: een overzicht

Ben je van plan om in 2024 airco te kopen? Wij geven je een volledig overzicht van prijzen, verbruik, types en veelgestelde vragen.

 

Naar het overzicht

Airco voor je bedrijf

Heb je een winkel, kantoorgebouw of een grote productiehal? Laat ook airco in je bedrijf plaatsen. Het verhoogt de productiviteit van je werknemers en verlaagt je energiefactuur.

Klant aan het woord

Referenties

Review Widget

Vlotte verkoop en snelle plaatsing

Top service. Vlotte verkoop en snelle plaatsing. Wij zijn zeer tevreden!

~ Stanley

Puik en zuiver werk

Mogen wij jullie bij deze bedanken voor de goede zorg die jullie beide werknemers besteed hebben aan het plaatsen van onze airco’s. Zij hebben puik en zuiver werk afgeleverd, dat mag ook gezegd worden hé.

~ Freddy H.

Hasselt

Snelle actie

Zeer vriendelijke klantenservice en snelle actie op de problemen

~ Seetha Krishnan

Een pluim voor de verkoop én techniekers!

Bedankt voor de geleverde werken, we raden iedereen jullie firma aan!
Het werk werd snel, efficiënt en proper afgeleverd.
Daar de werken in 2017 (zonnepanelen en airco) zo goed mee gevallen waren, hebben we onlangs de 2de airco bijgeplaatst….

Bedankt en vooral een pluim voor de verkoop en de techniekers!

Blijf zo verder doen!!!

~ Dirk Gilis

Diepenbeek

Goed werk geleverd

Zonnepanelen van Solarline en airco’s van Airline laten installeren.
Goed advies van Marc gehad. Prijs was oké.
De mannen hebben allemaal lekker gewerkt en goed werk afgeleverd. Alles netjes opgeruimd en achtergelaten.
Super blij met het resultaat.

~ Niels Theuws

Kundig advies

4 unit multi-split airco laten installeren. Kundig advies, netjes op tijd, in 1 dag klaar, netjes achtergelaten, al onze wensen in acht genomen. Zeer tevreden.

~ Patrick Ratelband

Top firma

Top firma goede vakmannen en leveren snel proper werk af een dikke proficiat en communicatie met airline-airco ook heel vriendelijk en duidelijk ook een dikke proficiat een heel goede aanrader top firma 👍👍👍

~ Jan Genne

Geweldig mooi en netjes geïnstalleerd

Geweldig mooi en netjes geïnstalleerd. Toffe techniekers die rekening houden met onze wensen. En ons grondig hebben geïnformeerd over de werking ervan. Top, bedankt airlineteam.

~ Ronald Willekens

Mooi en proper afgewerkt

Heb door deze firma mijn zonnepanelen en 2 jaar later Airco laten installeren.
Alles tip top in orde! Mooi en proper afgewerkt.
Alles netjes achter gelaten.

Aanrader!

~ Stijn T.

Professionele firma met uitstekende service

Zeer professionele firma met een uitstekende service 👌🏼
Één voor één toppers van formaat!
Een absolute aanrader 🤩🔝

~ Marcia Bijnens