Airconditioning op maat van uw leefomgeving - Airline Klimaatbeheersing Lommel, Limburg

Laat airco plaatsen voor een perfect binnenklimaat

Airconditioning is er niet alleen voor in de zomer. Met airco van Airline geniet u het hele jaar door van een aangenaam klimaat, gezonde lucht en een aangepaste temperatuur. Ontdek de talloze voordelen hieronder en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Airco of warmtepomp? Twee woorden voor hetzelfde apparaat

Airco is eigenlijk een lucht-luchtwarmtepomp en is ideaal als bijverwarming in uw woning. Zo kan u in de winter bijvoorbeeld uw slaapkamer extra bijverwarmen.

In zakelijke omgevingen kan het zelfs als hoofdverwarming dienen. In combinatie met luchtzakken of cassettes verwarmt u uw volledige kantoorruimte met een lucht-luchtwarmtepomp. In dat geval hebt u geen radiatoren meer nodig.

Denk al tijdens het (ver)bouwen aan airco

Bent u aan het bouwen of verbouwen, en wilt u binnenkort graag airco in uw woning? Wij helpen u alvast op weg. Bij een pre-airco-installatie leggen we de bekabeling al tijdens de bouw- of renovatiewerken. Zo bespaart u achteraf heel wat kosten.

Hoe werkt airco?

Airconditioning regelt de staat van de binnenlucht. Airco koelt of verwarmt de lucht, maar zorgt ook dat die ontvochtigd en gefilterd wordt. Wilt u meer weten over de werking van airco?

 

Zo werkt airco

Maakt airco lawaai?

Er doen heel wat foute geruchten de ronde over airco. Wij maken het graag een stuk duidelijker door een reeks misverstanden over airco de wereld uit te helpen.

Hoeveel kost airco?

De prijs van airconditioning hangt af van een aantal factoren, zoals het type airco, het merk, en de capaciteit die u nodig hebt. Hieronder vindt u meer informatie over de prijzen van onze aircosystemen.

Soorten airco-installaties

Naargelang de mogelijkheden bij u thuis of in uw zaak, biedt Airline als airco-installateur een aantal verschillende airconditioningsystemen en aircotoestellen aan.

Splitsystemen

1 binnentoestel aangesloten op 1 buitentoestel. Dit systeem is ideaal voor het koelen van één ruimte in je woning. Zoals je woonkamer of slaapkamer.

Splitsystemen

1 binnentoestel aangesloten op 1 buitentoestel. Dit systeem is ideaal voor het koelen van één ruimte in je woning. Zoals je woonkamer of slaapkamer.

Mulitisplitsystemen

Meerdere binnenunits aangesloten op 1 buitenunit. Met dit systeem koel je gemakkelijk verschillende ruimtes in je woning tegelijkertijd.

Mulitisplitsystemen

Meerdere binnenunits aangesloten op 1 buitenunit. Met dit systeem koel je gemakkelijk verschillende ruimtes in je woning tegelijkertijd.

VRF-systemen

De ruimtes in grotere gebouwen zoals kantoren, ziekenhuizen en hotels kunnen met dit systeem afzonderlijk gekoeld of verwarmd worden.

VRF-systemen

De ruimtes in grotere gebouwen zoals kantoren, ziekenhuizen en hotels kunnen met dit systeem afzonderlijk gekoeld of verwarmd worden.

Verschillende opstellingen van binnenunits

Naargelang uw behoeften en de benodigde capaciteit in uw ruimtes, installeren wij verschillende soorten binnenunits. Die binnenunits zijn gemakkelijk te combineren en te koppelen aan uw buitenunits.

Klant aan het woord

Referenties

Review Widget

Prima service en topmateriaal

Prima service, fijn en vriendelijk team. Zeer tevreden van de apparaten! Top!

~ Glenn van der Looy

Professionele service en propere oplevering

Dag Marc, Stefaan,

Gezien ik gisterennamiddag zelf niet meer thuis was, dank ik via deze weg graag jullie 2 techniekers voor hun service en professionaliteit.

Ze hebben dat zeer proper opgeleverd!

Gr, Jef

~ Jef De Mulder

Meerhout

Correct en voortreffelijk afgewerkt

“Mijn dank voor de correcte en voortreffelijk afgewerkte installatie, afgelopen week in onze kantoren. Professionele plaatsing op een zeer verzorgde wijze, een pluim voor jullie techniekers!”

~ Dhr. Vastesaeger uit Affligem

-

Top 👍

De eerste kennis making was super goed, fijne mensen en goed advies.

~ Danny Kerkhofs

een aanrader voor airco

Altijd vriendelijk en behulpzaam een goed team.. zeker een aanrader voor airco.

~ Walter Simons

Professionele houding en goede uitvoering

Graag hadden we een bedanking willen overmaken aan 2 collega’s van jullie bedrijf Airline.

We hebben niet de gewoonte om bedankingen te verzenden, maar deze uitzondering maken we graag door de professionele houding en uitvoering die we gekregen hebben.
Excuses dat we de namen niet meer weten, is een zwak punt van ons: één van de collega’s was een F1-liefhebber.

Bedankt beiden!

~ Werner en Sylvia

Pelt

Proper, net en fijn afgewerkt

Als mensen iets af te keuren hebben, of kunnen reclameren, zijn ze er als de kippen bij … Wel … als ‘t goed is … dan moet dat ook worden gezegd !!! Uw gasten hebben hier prima werk afgeleverd, proper, net en fijn afgewerkt !! Vakmensen, geef ze van ons een dikke pluim, want ze verdienen het !!

~ Guido

Meerhout

Snelle service

Zeer goede service na verkoop. Zijn snel ter plaatse bij panne en vriendelijk in de omgang.

~ Luc Huygens (Luchuy)

Topservice met topmaterialen

Zeer vriendelijke verkoper en erg deskundige plaatsers. Wij zijn heel tevreden!

~ Gijs Jansen

Kwaliteitatief, Professioneel en stipt

Reeds meerdere malen beroep gedaan op Airline en telkens correct en stipt geholpen.

~ Filip Van reeth