Klimaatbeheersing - Airline Limburg, Lommel

Over ons

Bij Airline doen we er alles aan om voor jou een comfortabele en gezonde leef- en werkomgeving te creëren. Al onze activiteiten en diensten staan in het teken van klimaatbeheersing.

Waarom voor ons kiezen?

Onze ervaren medewerkers zijn gepassioneerd door klimaatbeheersing. In heel Vlaanderen en op andere plaatsen in België, Nederland en Duitsland hebben ze al tal van projecten gerealiseerd de afgelopen 20 jaar. Ze weten als geen ander welke apparatuur het best geschikt is voor uw leef- of werkruimte. Bovendien behaalden onze installateurs het RESCERT-certificaat. Dit bewijst niet enkel onze vakkundigheid, maar hierdoor kan jij als klant ook genieten van de beschikbare premies.

Elke woning en elk bedrijf is speciaal. Dat weten we bij Airline maar al te goed. Daarom komen onze adviseurs ter plekke om jouw behoeften op vlak van klimaatbeheersing te onderzoeken. Zij stippelen zorgvuldig de oplossingen op maat voor je uit! Onze installateurs leveren puik werk bij elke plaatsing. Ze zorgen voor een mooie, zorgvuldige afwerking en laten alles steeds proper en netjes opgeruimd achter. Daar staan we gekend voor.

Wil je je klimaatbeheersing aansturen met zelf opgewekte zonne-energie? Bezoek dan ook eens de website van onze collega’s bij Solarline.

Ben je ook op zoek naar een betrouwbare installateur van sanitair en centrale verwarming? Bij onze partner Thijs-Moelans ben je aan het juiste adres.

17 ervaren medewerkers

Airline, dat is een hecht team vol ervaring en passie. Onze 17 medewerkers halen stuk voor stuk het onderste uit de kan en staan elke dag weer klaar om jouw leef- en werkomgeving zo comfortabel mogelijk te maken!

Ben jij technisch aangelegd?

Heb jij een passie voor klimaatbeheersing? Dan ben jij degene die ons team komt versterken!

Klant aan het woord

Referenties

Review Widget

Puik en zuiver werk

Mogen wij jullie bij deze bedanken voor de goede zorg die jullie beide werknemers besteed hebben aan het plaatsen van onze airco’s. Zij hebben puik en zuiver werk afgeleverd, dat mag ook gezegd worden hé.

~ Freddy H.

Hasselt

Snelle actie

Zeer vriendelijke klantenservice en snelle actie op de problemen

~ Seetha Krishnan

Een pluim voor de verkoop én techniekers!

Bedankt voor de geleverde werken, we raden iedereen jullie firma aan!
Het werk werd snel, efficiënt en proper afgeleverd.
Daar de werken in 2017 (zonnepanelen en airco) zo goed mee gevallen waren, hebben we onlangs de 2de airco bijgeplaatst….

Bedankt en vooral een pluim voor de verkoop en de techniekers!

Blijf zo verder doen!!!

~ Dirk Gilis

Diepenbeek

Goed werk geleverd

Zonnepanelen van Solarline en airco’s van Airline laten installeren.
Goed advies van Marc gehad. Prijs was oké.
De mannen hebben allemaal lekker gewerkt en goed werk afgeleverd. Alles netjes opgeruimd en achtergelaten.
Super blij met het resultaat.

~ Niels Theuws

Kundig advies

4 unit multi-split airco laten installeren. Kundig advies, netjes op tijd, in 1 dag klaar, netjes achtergelaten, al onze wensen in acht genomen. Zeer tevreden.

~ Patrick Ratelband

Top firma

Top firma goede vakmannen en leveren snel proper werk af een dikke proficiat en communicatie met airline-airco ook heel vriendelijk en duidelijk ook een dikke proficiat een heel goede aanrader top firma 👍👍👍

~ Jan Genne

Geweldig mooi en netjes geïnstalleerd

Geweldig mooi en netjes geïnstalleerd. Toffe techniekers die rekening houden met onze wensen. En ons grondig hebben geïnformeerd over de werking ervan. Top, bedankt airlineteam.

~ Ronald Willekens

Mooi en proper afgewerkt

Heb door deze firma mijn zonnepanelen en 2 jaar later Airco laten installeren.
Alles tip top in orde! Mooi en proper afgewerkt.
Alles netjes achter gelaten.

Aanrader!

~ Stijn T.

Professionele firma met uitstekende service

Zeer professionele firma met een uitstekende service 👌🏼
Één voor één toppers van formaat!
Een absolute aanrader 🤩🔝

~ Marcia Bijnens

Vriendelijk, behulpzaam en stofvrij

De plaatsing is gebeurd door ervaren techniekers en werd zeer goed uitgevoerd. Zij waren tevens zeer vriendelijk en behulpzaam. Deze mensen hebben zeer goed werk geleverd en stofvrij, nochtans was het een hele klus met veel boorwerk en dergelijken.

Een dikke proficiat voor deze mensen.

~ Wendy en Frank

Zele