Airco voor bedrijven - Airline BV

Airco voor bedrijven

Airco in je onderneming heeft heel wat voordelen, zoals tevreden en extra productieve werknemers. Ontdek hieronder nog meer voordelen van airco voor bedrijven.

 

Krijg gratis offerte

Airco voor bedrijven: alle voordelen op een rijtje

Verbeterde productiviteit

Werknemers die in een comfortabele omgeving werken, voelen zich gelukkiger en daardoor ook beter. Zij gaan ook beter presteren op de werkvloer. Dus met airco verhoog je de productiviteit en dus ook je omzet.

Betere luchtkwaliteit in je bedrijfsgebouw

Airco filtert stof, bacteriën en andere verontreinigde stoffen uit je binnenlucht. Het resultaat? Jij en je werknemers ademen betere en gezondere lucht in tijdens het werken.

Personeel is minder snel ziek

Uit het vorige voordeel volgt logischerwijs dat een betere luchtkwaliteit je werknemers gezonder houdt. Airco regelt de binnentemperatuur, zowel in de winter als in de zomer. ’s Zomers krijgen je medewerkers minder snel last van hittegerelateerde aandoeningen zoals uitdroging en oververhitting. In de winter zijn ze beter beschermd tegen verkoudheden en onderkoeling.

Luchtregeling per binnenruimte

Met een multisplitsysteem of VRF-systeem regel je de temperatuur per binnenruimte apart. In een productiehal moet het bijvoorbeeld niet zo warm zijn als op kantoor. Dankzij het juiste type airco geef je aan álle werknemers een comfortabele werkomgeving. Ook de vochtigheidsgraad in je bedrijf blijft op peil. Niet te vochtig, en niet te droog.

Aangenaam voor je klanten

Airco is ook goed voor je klanten. In een aangenaam binnenklimaat voelen ze zich meteen welkom.

Besparing op je energiefactuur

Moderne aircosystemen werken energiezuinig en efficiënt. Ze koelen/verwarmen de lucht alleen wanneer dat nodig is, en verbruiken dus niet onnodig elektriciteit. Dankzij deze efficiënte werking zie je je energiekosten al snel dalen. Bovendien kan je je airco voeden met zelfopgewekte elektriciteit van je zonnepanelen. Da’s gratis!

 

Krijg gratis offerte

 

klimaatbeheersing bedrijf

Aandachtspunten bij aankoop en plaatsing

Bereken de juiste capaciteit

Het is belangrijk om de juiste maat van je aircosysteem te kiezen. Op basis van het aantal binnenruimtes en de grootte ervan geven wij je professioneel advies. Met een te kleine capaciteit moet je airco te hard werken. Dit leidt tot hoge energiekosten. Maar ook een te grote capaciteit is af te raden. Want ook dan verbruik je meer elektriciteit dan nodig is om je binnenklimaat te regelen.

Kies energiezuinige airco

Hou rekening met de energiezuinigheid van je nieuwe aircosysteem. Airco’s met energielabels A++ en A+++ zijn het zuinigst. Ze kosten misschien iets meer bij de aankoop. Maar dankzij de efficiënte werking heb je je investering snel terugverdiend dankzij de lage verbruikskosten.

 

Ik word energiezuinig

 

Het juiste type airco voor jouw bedrijf

Er bestaan verschillende soorten airco op basis van de opstelling. Met een split-airco regel je één binnenruimte. Met een multisplit-systeem daarentegen kan je tot 8 binnenruimtes voorzien van airco. Heb je een heel groot bedrijfsgebouw? Dan is centrale airco (VRF-systeem) voor jou de beste oplossing. Wil je airco voor je bedrijf? Wij adviseren je graag zodat jij de juiste keuze maakt.

Plaatsing door professionals

Airco laat je best plaatsen door een ervaren, professionele airco-installateur. Enkel zo ben je verzekerd van een correcte plaatsing en een optimaal rendement.

Onderhoud en reiniging

Na de plaatsing is het belangrijk dat je je airco regelmatig laat onderhouden en reinigen. Op die manier verleng je de levensduur, hou je de werking optimaal en behoud je de beste luchtkwaliteit in je bedrijf. Een airco die niet goed onderhouden is, werkt niet meer optimaal en verbruikt meer energie. Goed onderhoud is dus belangrijk om je energiekosten zo laag mogelijk te houden.

Airline staat klaar voor jouw bedrijf

Ons team staat klaar met professioneel advies, een correcte service, de beste installaties, en een nauwe nazorg. Interesse in airco voor je bedrijf? Laat het ons weten. We bekijken de mogelijkheden en maken een vrijblijvende offerte op maat voor je op.

Klant aan het woord

Referenties

Review Widget

Puik en zuiver werk

Mogen wij jullie bij deze bedanken voor de goede zorg die jullie beide werknemers besteed hebben aan het plaatsen van onze airco’s. Zij hebben puik en zuiver werk afgeleverd, dat mag ook gezegd worden hé.

~ Freddy H.

Hasselt

Snelle actie

Zeer vriendelijke klantenservice en snelle actie op de problemen

~ Seetha Krishnan

Een pluim voor de verkoop én techniekers!

Bedankt voor de geleverde werken, we raden iedereen jullie firma aan!
Het werk werd snel, efficiënt en proper afgeleverd.
Daar de werken in 2017 (zonnepanelen en airco) zo goed mee gevallen waren, hebben we onlangs de 2de airco bijgeplaatst….

Bedankt en vooral een pluim voor de verkoop en de techniekers!

Blijf zo verder doen!!!

~ Dirk Gilis

Diepenbeek

Goed werk geleverd

Zonnepanelen van Solarline en airco’s van Airline laten installeren.
Goed advies van Marc gehad. Prijs was oké.
De mannen hebben allemaal lekker gewerkt en goed werk afgeleverd. Alles netjes opgeruimd en achtergelaten.
Super blij met het resultaat.

~ Niels Theuws

Kundig advies

4 unit multi-split airco laten installeren. Kundig advies, netjes op tijd, in 1 dag klaar, netjes achtergelaten, al onze wensen in acht genomen. Zeer tevreden.

~ Patrick Ratelband

Top firma

Top firma goede vakmannen en leveren snel proper werk af een dikke proficiat en communicatie met airline-airco ook heel vriendelijk en duidelijk ook een dikke proficiat een heel goede aanrader top firma 👍👍👍

~ Jan Genne

Geweldig mooi en netjes geïnstalleerd

Geweldig mooi en netjes geïnstalleerd. Toffe techniekers die rekening houden met onze wensen. En ons grondig hebben geïnformeerd over de werking ervan. Top, bedankt airlineteam.

~ Ronald Willekens

Mooi en proper afgewerkt

Heb door deze firma mijn zonnepanelen en 2 jaar later Airco laten installeren.
Alles tip top in orde! Mooi en proper afgewerkt.
Alles netjes achter gelaten.

Aanrader!

~ Stijn T.

Professionele firma met uitstekende service

Zeer professionele firma met een uitstekende service 👌🏼
Één voor één toppers van formaat!
Een absolute aanrader 🤩🔝

~ Marcia Bijnens

Vriendelijk, behulpzaam en stofvrij

De plaatsing is gebeurd door ervaren techniekers en werd zeer goed uitgevoerd. Zij waren tevens zeer vriendelijk en behulpzaam. Deze mensen hebben zeer goed werk geleverd en stofvrij, nochtans was het een hele klus met veel boorwerk en dergelijken.

Een dikke proficiat voor deze mensen.

~ Wendy en Frank

Zele