VRF systemen - Airline BV

VRF systemen

Tegelijkertijd verwarmen en koelen
in verschillende ruimtes met één systeem

VRF-systemen (Variable Refrigerant Flow) zijn de meest hoogtechnologische systemen op vlak van klimaatbeheersing. Microprocessorgestuurde managementsystemen in combinatie met verse luchttoevoer maken verwarming en koelen via de aansluiting van maar liefst 32 binnenunits per buitenunit mogelijk!

airline airco y-line vrf systeem

Toepasbaar in de meest complexe gebouwen

VRF-aircosystemen worden met succes toegepast in kantoren, restaurants, bioscopen, ziekenhuizen, winkels, musea, universiteiten. In deze gebouwen is het belangrijk dat zowel personeel als eventuele bezoekers, gasten of patiënten zich comfortabel voelen.

Dit flexibele systeem is toepasbaar in allerlei gebouwenconfiguraties. Zelfs in de meest complexe en innovatieve constructies.

Energiezuinig en kostenbesparend

Met een VRF-systeem kan je de temperatuur in elke ruimte of zone afzonderlijk instellen. Hierdoor blijven je energiekosten tot een minimum beperkt! De zones die geen klimatisering nodig hebben, blijven gewoon uitgeschakeld.

Per binnenunit kan je de capaciteit regelen tussen 25% en 100%. Dit is energiezuinig, maar zorgt er ook voor dat er in de ruimte een constante en aangename luchttoevoer is. De lokale temperatuur blijft comfortabel op peil.

 

Lees alles over de verschillende soorten airco die wij plaatsen