Klimaatbeheersing bij je thuis - Airline Klimaatbeheersing Lommel, Limburg

In je woning

Klimaatbeheersing thuis

Het hele jaar door comfortabel thuis kunnen doorbrengen, da’s waar we bij Airline voor gaan. Welke voordelen bieden onze diensten in je woning? We geven hieronder even een overzicht.

Warmtepompen

Dankzij een warmtepomp verwarm je je woning en water op een energiezuinige en ecologische manier. Het is trouwens tot 50% goedkoper dan traditionele verwarming op gas of stookolie.

Airconditioning

De zomers worden heter en heter. Airco is dus geen overbodige luxe meer. Laat nu je airco-installatie plaatsen en geniet het hele jaar door van een aangename temperatuur en gezonde, gefilterde lucht thuis. Airco is vandaag trouwens een lucht-luchtwarmtepomp. Daarom kan je er in de winter dus ook mee bijverwarmen. 2-in-1!

Pre-airco

Ga je bouwen of verbouwen? Overweeg het dan om nu al een pre-airco-installatie te laten plaatsen. Zo is je woning van de nodige bekabeling en leidingen voorzien wanneer je achteraf beslist om airco te laten installeren.

Koelcellen

Heb je een groot gezin? Of koop je drank en etenswaren altijd in grote hoeveelheden aan? Dan komt een koelcel wel goed van pas. Zeker als je ook vaak bezoek krijgt. Op maat gemaakt, en voordeliger dan een grote koelkast.

Onderhoud van je klimaatinstallatie

Als je investeert in een klimaatinstallatie, wil je natuurlijk dat die zo lang mogelijk meegaat. Regelmatig onderhoud is noodzakelijk voor optimale prestaties en een lange levensduur van de apparaten. De apparaten bij je thuis kun je in principe gemakkelijk zelf onderhouden.

Heb je toch hulp nodig bij het onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op!