Klimaatbeheersing bij u thuis - Airline Klimaatbeheersing Lommel, Limburg

In uw woning

Klimaatbeheersing bij u thuis

Het hele jaar door comfortabel thuis kunnen doorbrengen, da’s waar we bij Airline voor gaan. Welke voordelen bieden onze diensten in uw woning? We geven hieronder even een overzicht.

Warmtepompen

Dankzij een warmtepomp verwarmt u uw woning en uw water op een energiezuinige en ecologische manier. Het is trouwens tot 50% goedkoper dan traditionele verwarming op gas of stookolie.

Airconditioning

De zomers worden heter en heter. Airco is dus geen overbodige luxe meer. Laat nu uw airco-installatie plaatsen en geniet het hele jaar door van een aangename temperatuur en gezonde, gefilterde lucht bij u thuis. Airco is vandaag trouwens een lucht-luchtwarmtepomp. Daarom kan je er in de winter dus ook mee bijverwarmen. 2-in-1!

Pre-airco

Gaat u bouwen of verbouwen? Overweeg het dan om nu al een pre-airco-installatie te laten plaatsen. Zo is uw woning van de nodige bekabeling en leidingen voorzien wanneer u achteraf beslist om airco te laten installeren.

Koelcellen

Hebt u een groot gezin? Of koopt u uw drank en etenswaren altijd in grote hoeveelheden aan? Dan komt een koelcel wel goed van pas. Zeker als u ook vaak bezoek krijgt. Op maat gemaakt, en voordeliger dan een grote koelkast.

Onderhoud van uw klimaatinstallatie

Als u investeert in een klimaatinstallatie, wilt u natuurlijk dat die zo lang mogelijk meegaat. Regelmatig onderhoud is noodzakelijk voor optimale prestaties en een lange levensduur van de apparaten. De apparaten bij u thuis kunt u in principe gemakkelijk zelf onderhouden.

Hebt u toch hulp nodig bij het onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op!