Klimaatbeheersing op kantoor - Airline Klimaatbeheersing Lommel, Limburg

Op kantoor

Klimaatbeheersing op kantoor

Op kantoor is een degelijke klimaatbeheersing noodzakelijk om het comfort en de gezondheid van jezelf en je medewerkers op niveau te houden. Hieronder vind je een handig overzicht van onze oplossingen voor een aangenaam binnenklimaat op kantoor.

Warmtepompen

Een warmtepomp is een milieuvriendelijke en energiezuinige manier om je kantoor te verwarmen. Het is ook nog eens een pak goedkoper dan verwarmen met gas of stookolie.

Ventilatie

Ventilatie op kantoor zorgt voor luchtcirculatie en luchtzuivering. Zo blijft de temperatuur overal constant en voorkom je dat je medewerkers vaak ziek worden.

Airco

Airco houdt niet enkel de temperatuur op kantoor op peil. Dankzij de filters in airco-systemen genieten jij en je collega’s ook van zuivere en gezonde lucht. Zo is het steeds aangenaam werken!

Textielkanalen

Textiel luchtverdeelsytemen zorgen voor luchttransport en verdeling voor airconditioning, verwarming en koeling. Zo vermijd je tocht en gezondheidsklachten op kantoor.

Onderhoud

Goed beheer en regelmatig onderhoud zorgt voor optimale prestaties en een verlengde levensduur van je apparaten. Zo blijf je zo lang mogelijk profiteren van je klimaatbeheersing op kantoor.