Ventilatie en airco voor winkel - Airline Klimaatbeheersing Lommel, Limburg

Airco voor winkel

Klimaatbeheersing in je winkel

Heb je een zaak of winkel? Dan wil je natuurlijk dat jij en je collega’s comfortabel kunnen werken. En dat j kelanten op hun gemak hun boodschappen kunnen doen. Maak daarom gebruik van onze klimaatbeheersingsinstallaties!

Aangenaam warm met een warmtepomp

Een warmtepomp is een duurzame, milieuvriendelijke én goedkopere manier om je zaak te verwarmen. De temperatuur wordt trouwens gelijk verdeeld en de lucht wordt ook gefilterd. Zo genieten je personeel en klanten van aangename en warme temperaturen in de winter. Met een lucht-luchtwarmtepomp kan je trouwens ook koelen in de zomer!

Airco voor je winkel

Niets zo vervelend als in hartje zomer in de hitte winkelen. Zorg er dan zeker voor dat je klanten zo lang mogelijk kunnen vertoeven in je zaak. Airco in je winkel is al een grote stap in de juiste richting!

Ventilatie zorgt voor gezonde lucht

Moderne ventilatiesystemen behouden een aangename temperatuur in je zaak, en filteren vuiligheid en onaangename geuren uit de lucht. Ook dit draagt bij tot de gezondheid en het comfort van je personeel en klanten.

Textielkanalen voor extra comfort

Textiel luchtverdeelsytemen verdelen de lucht van airco, ventilatie en verwarming gelijkmatig door je winkel. Zo vermijd je tocht, en kunnen je klanten in alle comfort winkelen.

Houd onaangename lucht buiten met een luchtgordijn

Luchtgordijnen zorgen voor een scheiding tussen de binnenlucht in j weinkel, en de buitenlucht. Zo voorkom je tocht, temperatuurwisselingen, en vieze geuren van buiten. De temperatuur en luchtvochtigheid in je zaak blijven bewaard.

Maximale prestaties en levensduur

Voor een lange levensduur en optimale prestaties van je klimaatbeheersingsapparaten is het belangrijk om op regelmatige basis een onderhoud te laten uitvoeren. En ook daar zorgen we bij Airline voor!