Ventilatie en airco voor winkel - Airline Klimaatbeheersing Lommel, Limburg

Airco voor winkel

Klimaatbeheersing in uw winkel

Hebt u een zaak of winkel? Dan wil u natuurlijk dat uzelf en uw collega’s comfortabel kunnen werken. En dat uw klanten op hun gemak hun boodschappen kunnen doen. Maak daarom gebruik van onze klimaatbeheersingsinstallaties!

Aangenaam warm met een warmtepomp

Een warmtepomp is een duurzame, milieuvriendelijke én goedkopere manier om uw zaak te verwarmen. De temperatuur wordt trouwens gelijk verdeeld en de lucht wordt ook gefilterd. Zo genieten uw personeel en klanten van aangename en warme temperaturen in de winter. Met een lucht-luchtwarmtepomp kan u trouwens ook koelen in de zomer!

Airco voor uw winkel

Niets zo vervelend als in hartje zomer in de hitte winkelen. Zorg er dan zeker voor dat uw klanten zo lang mogelijk kunnen vertoeven in uw zaak. Airco voor uw winkel is al een grote stap in de juiste richting!

Ventilatie zorgt voor gezonde lucht

Moderne ventilatiesystemen behouden een aangename temperatuur in uw zaak, en filteren vuiligheid en onaangename geuren uit de lucht. Ook dit draagt bij tot de gezondheid en het comfort van uw personeel en klanten.

Textielkanalen voor extra comfort

Textiel luchtverdeelsytemen verdelen de lucht van airco, ventilatie en verwarming gelijkmatig door uw winkel. Zo vermijdt u tocht, en kunnen uw klanten in alle comfort winkelen.

Houd onaangename lucht buiten met een luchtgordijn

Luchtgordijnen zorgen voor een scheiding tussen de binnenlucht in uw winkel, en de buitenlucht. Zo voorkomt u tocht, temperatuurwisselingen, en vieze geuren van buiten. De temperatuur en luchtvochtigheid in uw zaak blijven bewaard.

Maximale prestaties en levensduur

Voor een lange levensduur en optimale prestaties van uw klimaatbeheersingsapparaten is het belangrijk om op regelmatige basis een onderhoud te laten uitvoeren. En ook daar zorgen we bij Airline voor!